köpönyeg.hu

Derült

Letenye

Dél-Dunántúl
Reggel Délben Este
Közepesen felhős
Erősen felhős 14°
Erősen felhős 10°

15 napos előrejelzés

Feb. 9.
Kedd
Közepesen felhős Közepesen felhős
0 mm
14°
Feb. 10.
Szerda
Intenzív eső Intenzív eső
23 mm
Feb. 11.
Csütörtök
Szitálás, gyenge eső Szitálás, gyenge eső
2 mm
Feb. 12.
Péntek
Eső Eső
7 mm
Feb. 13.
Szombat
Intenzív eső Intenzív eső
19 mm
Feb. 14.
Vasárnap
Intenzív eső Intenzív eső
15 mm
Feb. 15.
Hétfő
Eső Eső
3 mm
11°
Feb. 16.
Kedd
Eső Eső
7 mm
10°
Feb. 17.
Szerda
Szeles Szeles
0 mm
Feb. 18.
Csütörtök
Eső Eső
5 mm
Feb. 19.
Péntek
Eső Eső
3 mm
Feb. 20.
Szombat
Eső Eső
3 mm
Feb. 21.
Vasárnap
Szitálás, gyenge eső Szitálás, gyenge eső
2 mm
Feb. 22.
Hétfő
Szeles Szeles
0 mm
Feb. 23.
Kedd
Zápor Zápor
1 mm

Szerdán országos eső viharos széllel! 2016. feb. 9. | Szerző: Mikes | Beválási esély: 79%

KeddA nap nagy részében erősen felhős lesz az ég, majd estétől még több felhő érkezik hazánk térségébe és beborul az ég. Estig csak elszórtan lehet eső, záporeső; aztán késő estétől kiterjedt esőzés kezdődik. A déli szél többfelé megerősödik, nyugaton viharossá is fokozódik. Reggel 4, délután 13 fok körül alakul a hőmérséklet. Kora tavaszias idő lesz - egyelőre.
SzerdaBorult idő lesz, országos esőre számíthatunk. Több helyen jelentős (20-40 mm) mennyiségű esőzés várható. A reggeli óráktól kezdve északnyugatira fordul a szél és egyre inkább viharossá fokozódik. A bezúduló hideg levegő hatására a hegységeinkben havas eső, hózápor is kialakulhat délutántól. Napközben szinte semmit sem emelkedik a hőmérséklet: reggel és délután is +6, +7 fok körüli értékeket mérhetünk. Erős hidegfront érkezik.
CsütörtökNyugat felől csökken a felhőzet, egyre többfelé süt ki a nap. A légmozgás mérséklődik, egyúttal délnyugatira fordul. 5 és 10 fok között alakul a csúcsérték.
PéntekErősen felhős, majd borult lesz az ég. Egyre többfelé alakul ki eső, az Északi-középhegységben havas eső, hó is hullhat. Reggel 2, délután 5 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.
Szombat, vasárnapMarad a változékony, csapadékos idő. A gyakran borult égből mindkét nap több helyen fordul elő eső, zápor. Kiadós csapadékra is esély van. Az Északi-középhegység térségében ismét lehet havas eső, hóesés. Általában 4 és 9 fok között valószínű a hőmérséklet, de ÉK-en ennél is hidegebb lehet.

 

Available on AppStore Android App on Google Play